Polaroid napszemüvegek

Az első polarizált napszemüveget a márka alapítója Dr. Edwin Land készítette el. A Polaroid napszemüvegek az UV sugarak szűrése mellett, a tört fényt is szűrik, aminek köszönhetően blokkolják a visszatükröződést, maximális védelmet és éles látást biztosítanak szemünknek. Elsőként a horgászok és vitorlázók fedezték fel, hogy a polarizált lencsék minimálisra csökkentik a víztükör csillogását. Ma már sok szabadtéri sporthoz, valamint autóvezetéshez is szívesen választja bármelyik korosztály. A szem kitűnő védelme mellett, követik a mai divatot, stílusosak, kényelmesek és kiemelkedő minőségben készülnek Polaroid szemüvegek. 

A Polaroid az UV védelem mellett elsőként vezette be azt a forradalmi technológiát, amivel tökéletesen ki lehet védeni a napsugár visszaverődéseit az utakról vagy akár a vízfelszínéről. Az innováció, a polarizált lencsék vitathatatlan előnye és értéke a biztonságos látás, és a környezet tökéletes észlelése.

A Polaroid napszemüvegek hatalmas sikernek örvendenek minden korosztály körében. Nem csoda, hiszen csúcsminőségben, kényelmes kivitelben és a legújabb trendeknek megfelelően készülnek.

Sportoláshoz, autóvezetéshez, és hétköznapi viseletnek is rendkívül praktikus választás.

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Minden napszemüvegünk eredeti és raktárunk készletében megtalálható, ami lehetővé teszi az azonnali kiszállítást!