Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/272-0512

Szűrés
Ár (Ft)
7 695 Ft - 23 890 Ft
Márka
Kinek ajánljuk?
Polarizált
Keret színe
Lencse színe
Tükör színe
Keret anyaga
Keret mérete
Orrtámasz
Stílus
Híd szélessége
Lencse szélessége
Szárak hosszúsága
Keret típusa
Lencse típusa

Polaroid napszemüvegek

Az első polarizált napszemüveget a márka alapítója Dr. Edwin Land készítette el. A Polaroid napszemüvegek az UV sugarak szűrése mellett, a tört fényt is szűrik, aminek köszönhetően blokkolják a visszatükröződést, maximális védelmet és éles látást biztosítanak szemünknek. Elsőként a horgászok és vitorlázók fedezték fel, hogy a polarizált lencsék minimálisra csökkentik a víztükör csillogását. Ma már sok szabadtéri sporthoz, valamint autóvezetéshez is szívesen választja bármelyik korosztály. A szem kitűnő védelme mellett, követik a mai divatot, stílusosak, kényelmesek és kiemelkedő minőségben készülnek Polaroid szemüvegek. 

A Polaroid az UV védelem mellett elsőként vezette be azt a forradalmi technológiát, amivel tökéletesen ki lehet védeni a napsugár visszaverődéseit az utakról vagy akár a vízfelszínéről. Az innováció, a polarizált lencsék vitathatatlan előnye és értéke a biztonságos látás, és a környezet tökéletes észlelése.

A Polaroid napszemüvegek hatalmas sikernek örvendenek minden korosztály körében. Nem csoda, hiszen csúcsminőségben, kényelmes kivitelben és a legújabb trendeknek megfelelően készülnek.

Sportoláshoz, autóvezetéshez, és hétköznapi viseletnek is rendkívül praktikus választás.


303termék
 
303termék

Minden napszemüvegünk eredeti és raktárunk készletében megtalálható, ami lehetővé teszi az azonnali kiszállítást!